Klanten

Maak kennis met onze klanten.
Inspirerende voorbeelden van digitale bestel- en betaalprocessen.

Biblionet Groningen

Biblionet Groningen is de overkoepelende organisatie achter een groot deel van de bibliotheken in de provincie Groningen en zij maken sinds een paar jaar gebruik van de diensten van PayIBAN. Wij vroegen Dennis Balkema, Senior Adviseur FEZ bij Biblionet, naar de samenwerking.

Brickfund

Word mede-eigenaar van vastgoed. Investeer in professioneel aangekocht vastgoed.

Brickfund

I AM college

Wij maken van jongeren ondernemers.

I AM college

Kinderstralen

Specialist in de opvang van kinderen op basisscholen en in scholing en coaching voor overblijfprofessionals.

Kinderstralen

Maxem

Maxem Energy Solutions ondersteunt de energietransitie, onder andere door het beheer van laadpalen. Sinds begin 2021 maken zij gebruik van Incassomachtigen van PayIBAN. Wij vroegen Lorenzo Ahmadi Financial Director bij Maxem, naar zijn ervaringen.

Phoenix Opleidingen

Phoenix Opleidingen is een opleidingsinstituut dat al geruime tijd bestaat. Sinds 2021 maken zij gebruik van Incassomachtigen van PayIBAN. Wij vroegen Marjorie Molensky, Hoofd Financiën bij Phoenix opleidingen, naar haar ervaringen.

Transvision

Transvision is een landelijk opererende mobiliteitsregisseur die sinds 2016 gebruikmaakt van de oplossingen van PayIBAN. Wij vroegen Marco van Eijk, Product Owner bij Transvision, naar de samenwerking.

Van Zelst Automaten

Van Zelst is al meer dan 45 jaar dé koffiespecialist van zakelijk Nederland. Sinds 2018 maken zij gebruik van Incassomachtigen van PayIBAN. Wij vroegen Tjeerd Verbeke, Commercieel Directeur bij Van Zelst Automaten, naar zijn ervaringen.

Van Zelst Automaten

Wasgoed.com

Dé verhuurspecialist voor studenten, expats & B2B.

Wasgoed