Wasgoed.com

Dé verhuurspecialist voor studenten, expats & B2B.

De keuze van Wasgoed.com

Wasgoed.com heeft gekozen voor het wegnemen van een aantal tijdintensieve taken in het reserveringsproces.

Studenten, expats & B2B kunnen met een paar klikken witgoed huren.

Aanpak

Wasgoed.com heeft haar klantprocessen geanalyseerd op gezocht naar manieren om klantprocessen te vereenvoudigen.

Probleem

Het gehele proces van het verwerken van een aanvraag tot levering is voor zowel de huurder als Wasgoed.com een tijdsintensief proces.

Het aangaan en verwerken van een huurovereenkomst en leveren van witgoed kost hierdoor zowel klanten als Wasgoed.com meer tijd dan gewenst.

Oplossing

Wasgoed.com heeft gekozen om incassomachtigen in te zetten waarmee klanten volledig digitaal hun huurovereenkomst kunnen aangaan in combinatie met de volledige Exact Online koppeling voor het direct verwerken, uitleveren en factureren van een nieuwe bestelling.

Dit biedt zowel klanten als Wasgoed.com een aantal voordelen. Het sluiten van een huurovereenkomst wordt versneld omdat het afgeven van incassomachtiging met een paar klikken is geregeld én de volledige bestelling via de Exact Online koppeling in de Exact Online administratie worden verwerkt.

Voor klanten betekent de volledige automatische verwerking een snellere aflevering van de bestelde producten. Voor Wasgoed.com betekent dit veel tijdwinst omdat alle handmatige administratieve werkzaamheden in Exact Online komen te vervallen.

Om te zorgen voor een eenvoudig en soepel proces is gekozen om incassomachtigen op te nemen in het bestelproces door gebruik te maken van de REST-API in combinatie met de volledige Exact Online koppeling.

Voordelen

  • Bestelproces is korter, sneller en beter dan ooit tevoren
  • Zowel voor klanten als Wasgoed.com wordt veel tijd bespaard
  • Incassomachtigen als dé betaaloptie voor achteraf betalen
  • Gebruik REST-API voor naadloze integratie van incassomachtgen
  • Exact Online koppeling levert zowel klanten als REST-API snellere verwerking van bestellingen