Dit bedrijf maakt succesvol gebruik van iDIN

Klantwaardering = 9.1.

Notariële diensten : digitaal aanvaarden van een erfenis met iDIN

"In deze tijd is het regelen en aanvaarden van een erfenis via de traditionele weg een tijdroverd omslachtig proces. Wij bieden onze klanten een oplossing aan gemaakt met Liveforms waarmee een erfenis in een online veilige omgeving als PDF kan worden gelezen om vervolgens met iDIN worden aanvaard. Met iDIN kan een proces van dagen en soms weken nu in een paar minuten worden geregeld.

Klant aan het woord

"Voor een verklaring van erfrecht met erfgenamen door het hele land is het prettig alles digitaal af te kunnen handelen. Geen kopieën maken, niet naar een notaris toe, Notariële diensten houdt het overzicht wie wat nog moet aanleveren."

Vaak gestelde vragen over iDIN

Hoe veilig is iDIN?

iDIN is net zo veilig als internetbankieren: het is namelijk op internetbankieren gebaseerd en hanteert dezelfde veiligheidstechnieken. Aangezien klanten geen gebruikersnamen en wachtwoorden meer hoeven te gebruiken en de inlegmethode van de eigen bank gebruiken, is iDIN veilig en betrouwbaar. Daarnaast zijn de privacy en veiligheid van klanten via iDIN gegarandeerd. Dat is voor u een groot voordeel in het identificeren van klanten.

Werkt iDIN altijd?

Ja, iDIN werkt zolang u en uw klanten toegang hebben tot internet en internetbankieren. De meeste deelnemende banken gebruiken iDIN daarnaast al op de mobiele bank apps.

Wie gebruikt iDIN?

Veel grote bedrijven zetten iDIN in. Daarbij kunt u denken aan bedrijven zoals Mediamarkt, FC Utrecht, BNP Paribas, De Nederlandse loterij etc. Bovendien ondersteunen alle grote Nederlandse banken het gebruik van iDIN.

Welke banken bieden iDIN aan?

Zoals gezegd, bieden de grote Nederlandse banken iDIN aan. U kunt dus gebruikmaken van iDIN wanneer u klant bent van ABN AMRO, ING, Rabobank, SNS, ASN Bank, RegioBank, bunq en Triodos Bank.

Wat zijn de kosten voor iDIN?

Hoeveel iDIN voor uw organisatie kost, wordt bepaald door:
1. Het door u gekozen product: een Liveforms of REST-API
2. De kosten per transactie zijn afhankelijk van de toepassing die u kiest.

Download onze volledige prijslijst van al onze tarieven

Meer informatie over iDIN nodig?

Wij begrijpen volledig dat iDIN misschien nog wat vragen bij u oproept. Of misschien wilt u advies over de toegevoegde waarde van iDIN voor uw organisatie? Of een offerte op maat? Laat het ons weten; wij helpen u graag!