Achteraf betalen met een machtiging. Hoe werkt dat?

De voordelen voor consumenten en bedrijven.

Achtergrond

Runt u een succesvol bedrijf en wilt u de betalingsprocessen in uw onderneming vergemakkelijken? Door klanten digitaal een machtiging te laten afgeven bespaart u tijd en geld. Daarnaast bent u er absoluut zeker van dat u uw geld ontvangt, want een digitale machtiging is honderd procent rechtsgeldig.

Digitaal incassomachtigen voor uw relaties regelt u eenvoudig via PayIBAN. Hoe werkt achteraf betalen met een machtiging, welke voordelen levert het op en waarom regelt u dit via PayIBAN?Wat is incassomachtigen?

Het is een heel gedoe om een getekende machtiging per post eerst naar klanten en vervolgens naar de bank op te sturen. U bent er veel tijd aan kwijt en voor uw klanten is het vervelend om iedere keer opnieuw een machtiging af te moeten geven.

Om die reden is een digitale machtiging een uitstekend idee. Binnen enkele klikken is een digitale machtiging door klanten af te geven, waarna deze wordt geregistreerd bij zowel uw bank als de bank van uw klant.

De incassomachtiging wordt dus volledig digitaal verwerkt en is bovendien helemaal betrouwbaar. Dit maakt het aantrekkelijk voor zowel uw onderneming als de personen en bedrijven waarmee u zaken doet.Wat is het gemak van achteraf betalen met een machtiging?

Een digitale machtiging levert uw bedrijf altijd diverse voordelen op. PayIBAN zet ze graag voor u op een rij:

Bovendien heeft u met iDIN 100 procent zekerheid over de leeftijd en identiteit van de klant. Ook beschermt deze directe en veilige online identificatiemethode tegen fraude. De kans op misbruik van gebruikersnamen en wachtwoorden is dan ook verleden tijd.

  • Een digitale machtiging scheelt de nodige administratieve processen, want u hoeft geen getekende machtiging meer op te sturen naar de bank.
  • Met een digitale machtiging biedt u klanten een extra online betaaloptie.
  • Deze manier van achter een nota betalen, biedt meer gemak voor uw klanten.
  • U profiteert van meer geslaagde incasso's.
  • Achteraf een product of dienst betalen met een machtiging is mogelijk voor allerlei branches.


Waarom u kiest voor digitaal machtigen via PayIBAN

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij om digitaal machtigen succesvol vorm te geven? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, want PayIBAN is de officiële implementatiepartner van iDEAL, iDIN en Incassomachtigen.

Wij zijn de perfecte schakel tussen uw bedrijf en alle banken van klanten. In het proces - van aanvraag tot live gaan - wordt u begeleid door onze experts zodat u nergens omkijken naar heeft. Een goede reden om nader kennis te maken met ons bedrijf.Vraag digitaal machtigen aan bij PayIBAN

Wilt u een incassomachtiging snel en gemakkelijk realiseren voor uw bedrijf en uw klanten? Dit is binnen enkele ogenblikken geregeld.

Vraag het vandaag nog aan, dan controleren wij de gegevens en kunt u wellicht morgen al aan de slag.

Zet daarom de eerste stap in het online machtigen van uw klanten en ga voor gemak, veilig betalen in een online bankomgeving en een flinke kostenbesparing. Het levert uw onderneming gemak op en ook uw klanten hebben er baat bij.

Vul direct het aanmeldformulier in op de website om het proces van incassomachtiging in gang te zetten of neem telefonisch contact op met een van onze specialisten.


Direct aanvragen

Wilt u reageren? Neem dan gerust contact op.

Bel 026 - 800 1236

Neem contact op