Over mij

"Houd jij van eenvoud en gemak?" Ik ook.

Als Microsoft Certified Professional (https://www.linkedin.com/in/eliotagliola/details/certifications/) ben ik betrokken bij het adviseren en implementeren van Dynamics 365. Vanuit mijn werk als Microsoft Professional houd ik mij bezig met het optimaal inrichten van bedrijfsprocessen gericht op sales, marketing en service met Microsoft technologie.

Mijn naam is Elio Tagliola en naast mijn werk is mijn passie bedrijven helpen oplossingen te bieden bij het eenvoudiger en makkelijker maken van bestel- en betaalprocessen.

Met mijn producten en diensten kunnen bedrijven geheel zelfstandig bestel- en betaalprocessen zonder technische kennis volledig digitaliseren.

Voor bedrijven die gebruik maken van Exact Online kunnen bestellingen, machtigingen en betalingen volledig automatisch in hun admnistratie worden verwerkt. Afletteren is niet meer nodig. En dat ook geen betaalprovider omdat betalingen direct op de rekening worden overgemaakt.

In ieder contact luister én denk ik actief mee. Ik bied ondersteuning bij de implementatie en geef uitleg over de inzet en het gebruik van mijn diensten en producten. Ik sta in direct contact met alle banken en zorg dat u direct aan de slag kunt gaan.

Op vragen reageer ik snel en problemen los ik doorgaans binnen een dag op. Mijn bedrijf is tijdens kantoortijden telefonisch te bereiken, maar voor klanten ben ik altijd bereikbaar via telefoon of whatsapp.

Wilt u weten wat klanten vinden van onze samenwerking? Iedere klant is voor mij een ambassadeur en graag breng ik u met hen in contact. Bel of mail 026 - 800 1236 of [email protected].

Over PayIBAN

In 2014 is het idee voor PayIBAN ontstaan om bedrijven te helpen met het optimaliseren van bestel- en betaalprocessen in de vorm van het aanbieden van kant-en-klaar diensten en producten.

PayIBAN is inmiddels uitgegroeid tot een professionale organisatie gericht op self-service. Het klant-worden-proces is volledig gedigitaliseerd en klanten kunnen direct aan de slag met de aangeboden kant-en-klaar oplossingen.

In de afgelopen jaren is PayIBAN gecertificeerd als Mandaat Service Provider (MSP) voor het verwerken van incassomachtigingen, als Digital Identity Service Provider (DISP) voor het verwerken van iDIN-diensten en als Distribuerende Payment Service Provider (DPSP) voor het verwerken van iDEAL-betalingen.